Over Jack Tours & Travel Services

JACK Tours and Travel Service is een gerenomeerd reisbureau gevestigd in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Het bedrijf werd opgericht in januari 1989, na jarenlanage ervaring in de reisindustrie door de eigenaar, Jack Uden. Sinds de oprichting van Jack Tours & Travel Services biedt het bedrijf reisdiensten aan mensen in Suriname en in het buitenland.

jack-kantooraDoor de jaren heen heeft JACK Tours & Travel Services een reputatie van betrouwbaarheid en vertrouwen opgebouwd zowel binnen als buiten Suriname. De IATA-certificaten uitgereikt aan Jack Tours & Travel service zijn getuige van de hoge professionele standaarden welke deze reisorganisatie heeft ontwikkeld en onderhouden vanaf het begin.

Boek bij ons uw vliegticket voor alle reguliere vluchten van en naar Suriname en voor ook pakketreizen naar landen over de hele wereld. Jack Tours biedt ook diverse vakantiepakketten naar het binnenland van Suriname. Om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken verlenen wij ook assistentie bij het regelen van uw transport tijdens uw bezoek, dit beginnend met betrouwbare luchthaven transport.

WIj bieden ook appartementen tegen betaalbare prijzen aan voor vakantiegangers en stagiaires. Onze centraal gelegen appartementen zijn goed onderhouden, stijlvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten.
Het kantoor ligt aan de Dr Sophie Redmondstraat 113, dicht bij het centrum van Paramaribo met voldoende parkeergelegenheid.

Jack Tours & travel Service doet er alles aan om het u zoveel mogelijk naar de zin de maken. We zijn dan ook continu bezig om onze site te optimaliseren. Reacties van uw kant stellen we erg op prijs! Heeft u een opmerking over bijvoorbeeld ons aanbod of over onze site, dan horen we dat graag van u!

Blijf ons volgen op onze Facebookpagina en zorg ervoor dat u steeds op de hoogte bent van de laatste acties.

SU_Waterkant 100_0821

Comments are closed.

 • About us

  JACK Tours & Travel Service is a renowned travel agency based in Paramaribo, the capital of Suriname. Our company provides assistance with booking your ticket to any destination around the world and numerous international tours.
 • Our Office

  Office hours
  Monday - Thursday: 08.00 - 15.30
  Friday: 08.00 - 15.00
  Saturday urgent calls only (mobile no. 08831674)

  phoneDr Sophie Redmondstraat 113,
  Paramaribo, Suriname
  phone-echt +597 411755/ Fax: +597 476098

  emailreservations@jacktours.com

 • Map it

 • Find us on Facebook

© Jack Tours & Travel Service 2014