Jack_tours_logoh60

Laatste Nieuws

Reizen naar Curaçao: Terug naar normaal!

Gepubliceerd op: 10-Mar-2022

Dat de coronamaatregelen langzaam aan versoepeld worden zult u wel al gemerkt hebben. Op Curaçao is men een stapje verder. Vanaf 10 maart is het niet langer een vereiste om een corona test af te nemen alvorens het eiland te bezoeken. Daarnaast is het dragen van een mondkap niet meer verplicht in publieke ruimtes.

Geen test plicht na 10 maart

Reist u na 10 maart naar Curaçao, dan bent u niet meer verplicht een sneltest of PCR test af te nemen voorafgaand aan uw reis. U zult wel nog steeds het PLC-formulier en de DiCard online moeten invullen.

Ook het dragen van een mondkap is vanaf 10 maart niet meer verplicht als u zich in publieke ruimtes begeeft. Alleen in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en in het openbaar vervoer is het op hebben van uw mondkap nog verplicht. Verder zullen er geen restricties meer zijn op het geven van feesten.

Corona is er nog steeds

Dat de maatregelen zijn versoepeld en alles weer naar normaal blijkt te gaan is natuurlijk reden genoeg om weer lekker op reis te gaan en te genieten van alles dat Curaçao te bieden heeft. Wel is het nog steeds belangrijk dat u voorzichtig blijft. Corona is er nog steeds, en om uzelf en uw naasten te beschermen wordt geadviseerd dat de veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het houden van afstand en het desinfecteren van uw handen na te leven. Voelt u zich niet goed? Probeert u zich dan af te zonderen om in geval van besmetting , de verspreiding van het virus tegen te gaan of te verminderen. Stay safe and let’s beat COVID!

Nog geldende protocollen

Ga nog steeds voorbereid op reis. De nog geldende protocollen kunt u hier terug vinden!

 

"Jack Tours & Travel Service N.V."

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BigiDyaranti

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti