35 jr Logo website

FAQs

De erkende en meest recente formulieren en documenten nodig voor het reizen van en naar:

FAQs (veelgestelde vragen):

Laatste visa updates

Amerikaans Visum
Update 11 maart 2021:

De Amerikaanse ambassade neemt tot 31 december 2021 alleen visa aanvragen in behandeling van mensen in het bezit van een visum dat binnenkort zal vervallen of dat niet meer dan 24 maanden is vervallen. Aanvragen voor nieuwe visa is vooralsnog niet mogelijk. Meer informatie vindt u hier.

Nederlands Vliegverbod
De Nederlandse overheid heeft een vliegverbod in het leven geroepen dat tot zeker 1 april van kracht zal zijn. Dit vlieg verbod houdt in dat er voor passagiers uit enkele Zuid – Amerikaanse landen, waaronder Suriname, geen toestemming wordt verleend om Nederland binnen te komen. Meer informatie vindt u hier
Of bekijk ook de website van de Rijksoverheid.

 Visa aanvragen (NL):

Update 01 maart 2021:

VFS global (voor Nederlands/Schengen visum) is tot nader order gesloten voor reguliere aanvragen. Er kunnen alleen afspraken worden gemaakt voor spoedvisa en nadat toestemming is verleend door de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) in Nederland voor uitzonderingsgevallen. Dit vanwege het feit dat de Nederlandse grenzen nog steeds gesloten zijn voor passagiers die niet de Nederlandse nationaliteit bezitten ofwel EU-onderdanen.

Essentiële reizen naar Nederland
Passagiers met een Surinaams paspoort en geldig visum kunnen alleen voor essentiële gevallen naar Nederland. Ook daarvoor zal eerst toestemming moeten worden verleend door de IND.

Spoedvisum Nederland
Als u familie wilt bezoeken wegens overlijden of een terminale ziekte van een persoon die in Nederland verblijft, kan een spoedvisum worden aangevraagd. Een spoedvisum is meestal geen Schengenvisum en geeft alleen toegang tot Nederland. Een spoedvisum kan alleen worden aangevraagd voor een 1e of 2e-graads familielid van de persoon in Nederland die terminaal ziek of overleden is. Voor meer informatie: https://ind.nl/kort-verblijf/Paginas/vakantie-en-familiebezoek.aspx

Contactgegevens Consulaat, Ambassade:
http://foreignaffairs.gov.sr/buitenposten/

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti