35 jr Logo website

Over Ons

Jack Tours is de one stop shop voor al uw reis- en verblijfwensen. Wij bieden vliegtickets, tours, reisverzekeringen en nog veel meer. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven waar u naartoe wil, met hoeveel personen en voor welke periode. Onze ervaren reisconsulenten zorgen voor de rest.

U kunt bij ons terecht voor reserveringen voor reguliere vluchten en pakketreizen naar landen over de hele wereld met de meest bekende vliegtuigmaatschappijen. Jack Tours & Travel biedt daarnaast ook vakantiepakketten aan naar het prachtige binnenland van Suriname.

Indien gewenst, faciliteren wij in het regelen van uw transport vanuit de luchthaven bij een bezoek aan Suriname. Wij bieden tevens de mogelijkheid tot verblijf in onze comfortabele en goed onderhouden appartementen, tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Ongeacht de dienst die u bij ons wenst af te nemen, u bent altijd verzekerd van dienstverlening van hoge kwaliteit gericht op bieden van een onvergetelijke ervaring.

We blijven innoveren en onze reizigers adviseren uit eigen ervaringen en creëren daardoor jaarlijks onvergetelijke reiservaringen!

Betrouwbaar

Ervaren

Integer

Kennis

Service

Visie

De geprefereerde reisconsulent welke voorziet in al uw reisbehoeften. Bij Jack’s kunt u uw planning aan ons overlaten.

Missie

Het streven om de ervaring van iedere reiziger beter te maken door middel van onze uitstekende dienstverlening, diepgaande kennis en langdurige relaties met derden in de sector.

Geschiedenis

Jack Tours & Travel Service is een familiebedrijf dat is opgericht in 1989 door dhr. Jack Uden.  Ten tijde van de oprichting had dhr. Uden al meer dan 15 jaar ervaring in de reisindustrie. Dit stelde hem in staat om vanaf de start reisdiensten van hoge kwaliteit aan te bieden aan mensen in Suriname en daarbuiten. En deze hoge standaard is altijd vastgehouden.

Inmiddels heeft het bedrijf een meer dan solide reputatie opgebouwd. Jack Tours & Travel Service staat bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit in onze dienstverlening. De organisatie kan verder bogen op de jarenlange ervaring van de medewerkers. Want niet alleen de eigenaar, maar ook overgrote deel van de overige medewerkers, zijn reeds meer dan 10 jaar onderdeel van het bedrijf.

Vanaf 2019 heeft de volgende generatie het bedrijf overgenomen. Voortbouwend op het ijzersterk imago, is er een nieuwe visie geïntroduceerd. Bij de start van Jack Tours & Travel Service was de focus voornamelijk op de verkoop van tickets en het bedienen van de reizende klant. Over de jaren heen, kwam meer aandacht voor wat de klant verder wenst en/of nodig heeft. Verrijkt met deze kennis hebben wij ons pakket aan diensten en producten aangepakt waardoor we nu als een volwaardige one stop shop kunnen fungeren voor onze klanten.

De gestage uitbreiding van ons pakket van hospitality en toeristische producten en diensten had als positief resultaat een verdere uitbreiding van ons klantenbestand. Wij zijn er trots op reeds jaren onze diensten aan te mogen bieden aan zowel particuliere klanten als grote klanten uit de zakelijke sector, waaronder klanten als Staatsolie, de Overheid, CKC Motors, de Centrale Bank van Suriname, Fernandes, Varossieau, HCMS, MAS en Grassalco.

In ons ontwikkelings- en groeiproces hebben wij het belang van de hoge kwaliteit in onze dienstverlening nimmer uit het oog verloren. Dit is onder meer erkend door middel van jaarlijkse toekenningen van prijzen voor sales performance van de vliegmaatschappijen waar wij mee samenwerken, waaronder Surinam Airways, KLM, Avianca, American Airlines, en Caribbean Airlines.

Wij zijn bijzonder trots op de groei die we hebben doormaken welke wordt gemarkeerd door een aantal noemenswaardige mijlpalen.

  • Jack Tours & Travel Service is een gecertificeerd IATA Agent hetgeen betekent dat zelfstandige verkoop van tickets mogelijk is. Voorafgaand hieraan is in december 2007 een Staatsbesluit afgekondigd waarin een minimale commissie van 6% is vastgesteld op het basistarief van IATA gecertificeerde agenten. Dit Staatsbesluit is mede mogelijk gemaakt door de Associatie Surinaamse Reis Agenten (ASRA), welke ten tijde onder voorzitterschap was van dhr. Jack Uden.
  • Jack Tours & Travel Service heeft ‘ticketplatings’ verkregen van de vliegtuigmaatschappijen die in die tijd operationeel waren in Suriname. Het hebben van een plating houdt in dat een reisorganisatie zelf tickets mag printen.
  • De uitbreiding van ons portfolio over de jaren met verschillende tours, all-inclusive pakketten, reisverzekeringen, hotelreserveringen alsmede visa- en paspoort aanvragen.
  • Het toevoegen van cruise reizen vanaf 2001 aan ons portfolio. In de eerste instantie was dit alleen voor Royal Caribbean. Niet veel later volgde een verdere uitbreiding met Carnival Cruises en Norwegian Cruiselines. Ook was het vanaf toen mogelijk om appartementen en auto’s bij ons te huren ingeval van verblijf in Suriname.

Jack Uden | Founder & CEO​

More than 40 years of experience in Travel & Tourism industry with several Airlines recognitions and IATA Travel Sales & Operations certificates and diplomas. For several years in a row Jack has been Chairman of the ASRA, the organization of IATA certified travel agents in Suriname. Jack has been frequently appointed by the Government of Suriname in advisory boards among which The “Aviation Negotiation & Advisory Committee (LOA). He holds many International and National awards among which “Good Will Ambassador of the State of Arkansas-USA” and Commander of the Honorary Order of the Yellow Star of the Republic of Suriname.

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti