35 jr Logo website

Laatste Nieuws

Niet vergeten! Entry Fee voucher voor vakantie reizen naar Suriname

Gepubliceerd op: 20-Dec-2022

De feestdagen staan voor de deur en tijd voor een gezellig samen zijn met familie en vrienden. Vergeet echter niet dat u eerst een Entry Fee voucher online moet aanvragen.

U dient een entry fee voucher te bezitten als u voor toeristische doeleinden naar Suriname komt. Vanaf 1 juli 2022 is dit verplicht voor iedere niet-ingezetene van Suriname, ongeacht het geboorteland. Dus ook al bent u geboren in Suriname, u dient een entry fee voucher aan te schaffen voor uw vertrek. Voor meer informatie ga ook naar VFS Global/Suriname. Indien u voor andere doeleinden komt, zult u een E-visum moeten aanvragen.

Vraag nu uw Entry Fee voucher aan via ons! Wij assisteren u graag verder hiermee tegen een vergoeding van USD 5. De kosten voor de entry fee voucher zijn USD 33 . Doe hier uw aanvraag via ons en u ontvangt binnen korte tijd uw digitale entry fee voucher.

PSA document houder
Heeft u een geldige PSA-document? U valt dan onder de uitzonderingscategorie en hoeft dan geen entry fee voucher te kopen. U reist dan wel af met uw PSA-document.

Voorbeeld entry fee voucher

 

 

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti