35 jr Logo website

Onze Reisconsultants

Jack Tours heeft een professioneel en toegewijd team ter beschikking dat altijd klaar staat om de klant van deskundig en nuttig advies te voorzien, alsmede van de kwalitatieve dienstverlening waar de organisatie nu reeds jaren om bekend staat. Onze medewerkers hebben allen ruime ervaring in de reisindustrie en zijn vloeiend in Nederlands en Engels. Door het verstrekken van klant-specifiek advies en waardevolle tips die van toepassing zijn op uw omstandigheden, proberen wij u een unieke ervaring te laten beleven welke start bij de voorbereiding en de boeking.

Asha

Sales Supervisor

Asha, ook wel bekend als onze “wandelende encyclopedie”, is zoals de naam al doet vermoeden een bijzonder waardevolle bron van informatie voor ons bedrijf, zowel intern als extern. Bij de klanten wordt ze het meest gewaardeerd om haar aanpak die recht door zee en bovenal erg efficiënt is.

 

Rigilio

Sales Representative

Binnen ons team van professionele en goed geïnformeerde reisconsultants, wordt Regilio gezien als de “tourspecialist”.
Zijn aanpak wordt vooral gekenmerkt door zijn rustige uitstraling en zijn bereidheid om altijd net dat stapje verder te gaan om de wensen van de klant tegemoet te komen.

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti