35 jr Logo website

Laatste Nieuws

Reis update: versoepelingen Aruba en Nederland

Gepubliceerd op: 23-Mar-2022

Steeds meer landen en vliegmaatschappijen zijn hun restricties en protocollen aan het versoepelen. Zo zijn de test plicht en het dragen van een mondkap niet meer overal vereist.

Geen test plicht, geen vaccinatiebewijs voor Aruba

Reist u vanaf 19 maart naar Aruba, dan bent u niet meer verplicht een sneltest of PCR test af te nemen voorafgaand aan uw reis. Ook is het niet meer vereist een vaccinatiebewijs aan te tonen op Aruba.
Belangrijk: reizigers uit Suriname dienen nog rekening te houden met de geldende regels voor vertrek uit Suriname.

De Arubaanse overheid heeft onlangs aangekondigd dat het aantonen van een negatieve PCR of antigeen (snel)testresultaat komt te vervallen voor zowel gevaccineerden als niet gevaccineerden. Dit betekent dus dat een ieder weer vrij gemakkelijk het eiland kan binnen komen. Het dragen van een mondkap blijft op Aruba voorlopig nog wel verplicht. Voor vertrek dient u de online immigratiekaart (ED card) in te vullen en een Aruba bezoekersverzekering af te sluiten.

Versoepelingen Nederland
Vanaf 23 maart is de testplicht voor het reizen naar Nederland komen te vervallen. Een geldig vaccinatiebewijs en gezondheidsverklaring zal nog steeds getoond moeten worden bij het inchecken. Verder zullen er ook herstelbewijzen op basis van positieve antigeen testen worden geaccepteerd. Een zelftest na aankomst wordt geadviseerd aan een ieder. Bezoek ook onze inreisprotocollen voor meer informatie.

Geen testbewijs meer voor Nederland

Sinds 23 maart is het niet meer verplicht een negatief testbewijs te laten zien wanneer u gaat naar Nederland. Dit geldt ook voor alle gevaccineerde reizigers die vanuit Suriname naar Nederland vertrekken. Doe ook zelf uw controle op Rijksoverheid.nl

RIjksoverheid.nl

Corona is er nog steeds

Dat de maatregelen zijn versoepeld en alles weer naar normaal blijkt te gaan is natuurlijk reden genoeg om weer lekker op reis te gaan en te genieten van alles dat het buitenland te bieden heeft. Corona is er nog steeds, en om uzelf en uw naasten te beschermen wordt geadviseerd dat de veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het houden van afstand en het desinfecteren van uw handen na te leven. Voelt u zich niet goed? Probeert u zich dan af te zonderen om in geval van besmetting , de verspreiding van het virus tegen te gaan of te verminderen.

Goed voorbereid op reis

Ga goed voorbereid op reis. Volg altijd eerst de geldende protocollen voor uw land van bestemming. Be informed en bezoek onze inreisprotocollen pagina hier.

Stay safe & let’s beat COVID!

 

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti