35 jr Logo website

Laatste Nieuws

Reizen naar Panama: de mogelijkheden!

Gepubliceerd op: 31-Mar-2022

Copa Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Panama, vliegt al ruim 3 maanden weer vanuit Panama naar Suriname en terug. Daarom willen wij door middel van dit artikel wat weetjes over Panama delen met onze Surinaamse reizigers.

Wat heb je nodig om Panama binnen te komen?
Om Panama binnen te kunnen komen heb je als Surinaamse paspoorthouder los van een paspoort dat nog tenminste 3 maanden geldig is, ook een geldig US-visum nodig. Je visum zal tenminste 6 maanden geldig moeten zijn en het zal tenminste één keer gebruikt moeten zijn door het land van uitgifte (bijvoorbeeld de US).

Wat valt er te doen in Panama?

Panama is het land dat de twee werelddelen, Latijns Amerika en Noord Amerika met ekaar verbindt. Ook de Atlantische Ocean en de Pacifische oceaan worden door het welbekende Panama Kanaal met elkaar verbonden. Panama is een klein land vol geschiedenis, wilde dieren, cultuur, tropische stranden en alles wat je maar kunt wensen tijdens een vakantie. Dit juweeltje in Latijns-Amerika met heerlijke koffie, het Panamakanaal, een knooppunt van biodiversiteit en honderden eilanden – mag je dus niet over het hoofd zien.

Panama is gemakkelijk bereikbaar voor Surinamers dankzij de rechtstreekse vluchten van Copa Airlines van Panama naar Suriname en terug. Copa Airlines vliegt elke woensdag van Panama naar Suriname en keert elke donderdag terug van Suriname naar Panama. De vluchten duren slechts 4 uren.

Ready om Panama te bezoeken?

Voldoe je aan al eisen om Panama binnen te kunnen komen of toch ook weer niet? Geen nood! Wij staan natuurlijk klaar om je te assisteren. Heb je bijvoorbeeld een nieuw visum of wil je binnenkort jouw visum aanvragen? Wij kunnen dan ook helpen met een trip waarbij je eerst Amerika aandoet en vervolgens naar Panama. Zo kan je dus toch met je US visum het land binnen komen.

Neem gauw contact met ons op! We’re ready when you’re ready!

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti