35 jr Logo website

Laatste Nieuws

Suriname per 1 juli 2022 visum vrij reizen!

Gepubliceerd op: 30-Jun-2022

De Surinaamse regering heeft onlangs bekend gemaakt dat vanaf 01 juli 2022 het toeristenverkeer naar Suriname voor alle wereldburgers visumvrij zal zijn.

Wat houdt dit in voor u als buitenlander?

Bij het bezoeken van Suriname zullen bezoekers niet meer verplicht over een visum hoeven te beschikken als zij op vakantie naar Suriname komen. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker voor hen om dit prachtig land een bezoekje te brengen. Lees gauw verder voor de voorwaarden en neem contact met ons op om uw reis waar te maken!

Kan ik dan kosteloos het land binnenkomen?

U heeft geen visum meer nodig maar er zal wel een Entry Fee van U$D 25,- (excl. service fee) moeten worden betaald om toegelaten te kunnen worden. Deze toelatingskosten kunnen online via VFS Global worden voldaan. Hiervoor kunt u natuurlijk ook door een van onze ervaren reisagenten geassisteerd in worden.

In nood gevallen kan de Entry Fee ook op de luchthavens (JAP Airport +  Zorg & Hoop) en bij de grensposten contant worden betaald. Er is helaas geen mogelijheid om de betaling per creditcard te voldoen.

Ingezetenen van Suriname, PSA kaart houders, Caricom burgers, diplomaten en personen met een geldig visum zijn uitgezonderd van de Entry Fee.

Ik kom niet voor vakantie, wat dan?

Personen die naar Suriname afreizen voor werk, studie en andere niet-toeristische doeleinden zijn nog wel gebonden aan een visumplicht. Valt u onder deze categorie en heeft u hulp nodig? Geen nood. Ook hierover kunnen wij u informatie geven.

Jack Tours & Travel Service N.V.

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BondruTech

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti