Jack_tours_logoh60

Laatste Nieuws

Verscherpte in- en uitreis maatregelen. Update!

Gepubliceerd op: 07-May-2021

Om het stijgend aantal COVID-19 gevallen in ons land tegen te gaan heeft de overheid nieuwe en strengere in-en uitreis maatregelen van en naar Suriname in het leven geroepen die vanaf 28 januari 2021 van kracht zijn.

Er zullen tijdelijk geen passagiersvluchten naar Suriname worden toegestaan uit Brazilië vanaf 29 januari, en uit Guyana en Amerika vanaf 7 februari. 

Op de vluchten die zullen plaatsvinden tot 7 februari zullen alleen de volgende personen worden toegelaten:

 • Expats en passagiers die reizen voor essentiële diensten
 • Passagiers die terugkeren naar hun land
 • Passagiers die reizen in verband met dringende medische behandelingen, of begrafenissen van 1e en 2e-graads familieleden
 • Surinamers en overige ingezetenen die langer dan 6 maanden in Suriname zullen blijven

Op binnenlandse vluchten wordt alleen vracht toegestaan. Uitzonderingen worden gemaakt voor urgente gevallen om medische redenen.

Reizen naar Suriname
Om Suriname binnen te kunnen komen dienen de passagiers, ongeacht de reden voor het afreizen, in het bezit te zijn van de volgende documenten: 

 1. Geldig visum voor vreemdelingen volgens de normale procedure.
 2. Negatieve RT PCR-test resultaat niet ouder dan 3 dagen (72 uur) vóór vertrek datum. Dit geldt niet voor kinderen jonger dan 12 jaar. Belangrijk: GGD test resultaten, quick-, gratis- en antibody testresultaten zijn niet geldig. 
 3. Reisverzekering met COVID-19 dekking voor niet ingezetenen. Indien een dergelijke reisverzekering niet is afgesloten, loopt u het risico aansprakelijk gesteld te worden voor alle medische kosten die gepaard gaan met een mogelijke COVID-19 besmetting.
 4. Betalingsbewijs van 07 dagen hotelboeking bij een SHATA-geregistreerde accommodatie voor de quarantaine periode. 

Deze documenten dienen bij het inchecken getoond te worden.

Reizen naar Nederland

Naar aanleiding van de door de Nederlandse overheid verkondigde maatregelen kunt u tot en met 15 mei alleen vanuit Suriname naar Nederland afreizen met de SLM als u aan een van de volgende voorwaarden voldoet:

 • U bent Nederlander die terug wilt keren naar Nederland en in het bezit van een geldig verblijfsdocument;
 • U bent inwoner van een EU land en wilt via Nederland naar een ander Schengenland afreizen; (mits voldaan aan de toelatingseisen van dat betreffend land en u kunt aantonen dat Nederland niet uw eindbestemming is)
 • U bent medisch personeel;
 • U bent een luchtvaart crewlid werkzaam op de gevolgen route;
 • U bent werkzaam in de zeevaart;

Negatieve COVID-19 testuitslag 
Een negatief PCR-testresultaat (niet ouder dan 72 uur) is verplicht. U kunt uw PCR test doen bij Medilab of het Academisch Ziekenhuis. Additioneel moet er een antigeen (snel)test worden gedaan die niet ouder mag zijn dan 24 uur voor check in. Om die reden is het mogelijk een antigeen (snel) test te doen op JAP Airport voor SRD 400. Deze maatregelen gelden voor alle passagiers. Voor meer informatie ga ook naar Rijksoverheid.

Voorbereiding op uw reis
Alvorens u naar Nederland afreist dient u de volgende documenten te tonen om toegelaten te kunnen worden in het vliegtuig:

"Jack Tours & Travel Service N.V."

"Creating Experiences, Not Just Itineraries"

asra
galileo
IATA-1
creditcardsafe
paypal-logo
mark_blue

Copyright © 2022 Jack tours & travel service

Webdevelopment by BigiDyaranti

Copyright © 2022 Jack tours & travel service
Webdevelopment by BigiDyaranti